25 Nisan 2013 Perşembe

Converse ayakkabı süsleme

Merhabalar
Uzun zamandır görüpte beğendiğim ama ayaklarım çok büyük olduğu için hiçbir yerde bulamadığım süslü converse ayakkabılardan yapmaya karar verdim ben de kendime.
Aslında tek tek taşlarla yapıyorlar süslemeyi ama ben tektek taşları yapıştırmayı ufak bir yerde denedim doğrusu üşendim öyle yapmaya ben de metre işi satılan taş görünümlü plastik şeritlerle denemeye karar verdim sonuç bence fena olmadı .
Kullandığım malzemlerle birlikte fotoğrafı çektim. İnce kağıtla ayakkabının önündeki beyaz plastiğin şablonunu çıkardım ve taş görünümlü şeridi yuvarlak forma uyarak kolayca kestim. Yanlara da çok sevdiğim minnie mouse u eklemeden olmazdı tabi :) pratik bir yol olduğunu düşündüğüm için paylaşmak istedim.
Sevgiler,






10 Nisan 2013 Çarşamba

1 yaş doğum günü kıyafeti

Tüm ebebeynler için 1 yaş doğumgünü hem çok özel hem de unutulmayacak anlardandır eminim. Bu güzel anlara tat katmak adına ben de nacizane tütü takımı yaptım. umarım beğenirsin.

 



 
1 yaş doğumgünü kıyafeti



Tütüsü , çıtçıtlı bodysi, ve tacı ile 3 lü takım. Sipariş vermek isterseniz eğer minegoven1979@gmail.com dan iletişime geçebilirsiniz

1 yaş doğumgünü kıyafeti




Tütü modelleri

Yeni yaptığım sipariş tütülerimi de paylaşmak istiyorum. Ayrıca bişeyler de paylaşmak istiyorum burdan nacizane :)
Takip ettiğim kadarıyla birçok insan tütü etek yapıyor fotoğraflar ekliyor. aslında sadece tütü için geçerli değil bu yazdıklarım tüm el emeğini değerlendiren insanları da ilgilendiriyor eminim. Paylaşılan fotoğraflar profesyonel fotoğrafçıların çektikleri fotoğraflar ayrıca yapılmış ürünler de onların ellerinden çıkma ürünler değil tabiki bizim kendi imkanlarımızla çektiğimiz fotoğraflarla bir olmuyor çok daha gösterişli çıkıyor yapılan ürünler bu fotoğraflarda.aslında kendi yapmadıkları ürünler mi demeliydim. Birçok kişinin başına gelmiştir eminim fotoğrafta görülenle eve gelenin arasındaki fark. İşte bu hem insanları aldatmak hemde fotoğraftaki asıl ürünün sahibinin emeğini çalmak. işte ben buna sinir oluyorum. kendin yapıp el emeğini değerlendirmek istiyorsan neden bu yola başvuruyorsun arkadaşım diye sormak istiyorum burdan ???

tütü etek


tütü etek

tütü etek

tütü etek

Beli pullu lastikli model

pullu tütü etek
  Beli altın rengi lastikli model

pullu tütü etek

Sipariş vermek için minegoven1979@gmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.
Miniğinizin Bel bölçüsü ve tütü eteğin olmasını istediğiniz boy ölçüsünü eklemenizi rica ediyorum
Sevgiler

Winx club stella kostümü

Merhaba ,
Uzun zamandır elim deyip de birşey ekleyemedim bloğuma bu beni çok çok üzdü. Kostüm ve tütü yapımı işleri oldukça zamanımı aldı siparişlerle uğraştım bilgisayarım bozuldu derken bu zamana kadar bir şey ekleyemedim.
Minnie mouse takımları çok beğenildi fakat daha minikler için güzel oluyor sanırım benim kızım olmadığı için kızların zevklerini de zamanla öğrenmeye başlıyorum Alara'nın doğum günü için annesi ona bir süpriz yapmaya karar vermiş pastasını winx stella seçince de bize konsepte uygun kostüm tasarlamak düştü.
ben de kostümü yaptıktan sonra arkadaşımın kızı olan derenciğime mankenim olmasını rica ettim.

winx club stella

piyasada satılan mevcut kanatlar gözüme çok küçük geldi kanat yaptım bende :)
winx club kostüm
winx club kostüm

Kıyafetin esas sahibi Alaranın fıtığrafını da ekleyeceğim tabiki eklemez miyim :) annesi ile minik alaracık üşümesin diye bir boleronun uygun olacağını düşündük annesi polardan bir bolero diktirmiş Alara için çok da sevimli olmuş bence

winx club kostüm


annesine de hediye olarak kızıyla uyumlu olsun diye bir yaka broşu  yaptım :)

winx club kostüm broş